Accommodatie

 

De gemeente stelt heel wat gemeentelijke sportaccommodatie ter beschikking van de verenigingen en inwoners.
Voor de huur en info kunt u terecht op de sportdienst.
 

 

Cafetaria

De cafetaria boven de sporthal is opnieuw in gebruik. En de uitbater is niet zomaar de eerste de beste… Sinds oktober 2017 kunnen alle sportclubs en huurders van de sporthal weer bij Marc en Marie-Claire terecht. Ze hebben hun klanten altijd deskundig vertroeteld en blijven dit doen. Je kan hen bereiken via mail. De sportdienst wenst hen alvast veel succes.

Openingsuren:

  • maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 18.00 - 01.00 uur.
  • woensdag en zaterdag 14.00 - 01.00 uur.

 

Zwembad

De gemeente ging een bovenlokale samenwerking aan met de gemeente Liederkerke i.v.m. het zwembad Heuvelkouter.

Kinderen leren zwemmen is een behoefte van de ouders, de scholen en het gemeentebestuur. Niet elke gemeente kan over een zwembad beschikken. Sinds september 2009 zwemmen alle inwoners van Affligem aan het voordeeltarief voor inwoners van Liedekerke. Door de samenwerking van Liedekerke met Ternat kunnen Affligemnaren voortaan ook goedkoper zwemmen in Ternat.

 

Fietsknooppuntnetwerk

De groene bordjes langs Affligemse wegen zijn die van het Fietsknooppuntennetwerk Brabantse Kouters. Een parcours van 320 km onbegrensd comfortabel fietsen langs bewegwijzerde routes met 70 knooppunten. Hier vind je meer infomatie over het fietsknooppuntennetwerk. Je kan de kaart, die € 9,00 kost, afhalen op de dienst Welzijn & Cultuur.